Η Pension Filoxenia σας προσφέρει γενναιόδωρα τη ζεστή της φιλοξενία


Περιοχή

Η Λευκάδα είναι το μοναδικό νησί που έχει οδική πρόσβαση, καθώς συνδέεται με την υπόλοιπη Ελλάδα μέσω μιας πλωτής γέφυρας μήκους μόλις 50 μέτρων. Είναι το τέταρτο σε μέγεθος νησί του Ιονίου και έχει έκταση 302,5 τ. χλμ. 

Το νησί της Λευκάδας μαζί με τα γύρω νησάκια Μεγανήσι, Κάλαμος, Καστό, Σκορπιό, Μαδουρή, αποτελούν το νομό Λευκάδας. Πρωτεύουσά του είναι η πόλη της Λευκάδας.
Η Λευκάδα είναι ένα νησί με αστείρευτες φυσικές ομορφιές.

Η δυτική πλευρά της, στην οποία βρίσκεται το χωριό Τσουκαλάδες, φημίζεται για τις παγκοσμίου φήμης παραλίες της, όπως το Κάθισμα, το Πόρτο Κατσίκι, οι Εγκρεμνοί, ο Μύλος και τα Πευκούλια που απέχουν μόλις 3χλμ από την Πανσιόν.

Η πρόσβαση στις παραλίες αυτές είναι γρήγορη και εύκολη από τις Τσουκαλάδες, που βρίσκεται 6χλμ από την πόλη της Λευκάδας.      
 
Πολύ κοντά στο χωριό, σε απόσταση μόλις 5χλμ, υπάρχει ένα από τα πιο όμορφα παραθαλάσσια θέρετρα του νησιού, ό Άγιος Νικήτας, το οποίο διαθέτει έντονη νυχτερινή ζωή, παραλίες και πολλές δυνατότητες ψυχαγωγίας.

Οι Τσουκαλάδες, είναι ένα όμορφο και γραφικό χωριό, το οποίο προσφέρει ησυχία, δροσερό κλίμα και γρήγορη πρόσβαση τόσο στην πόλη της Λευκάδας, όσο και στις ομορφότερες ακτές του νησιού.

Στο χωριό υπάρχουν παραδοσιακές ψαροταβέρνες, καφενεία, φούρνος και μίνι μάρκετ.